Kurssit

“Anyone can practice. Young man can practice. Old man can practice. Very old man can practice. Man who is sick, he can practice. Man who doesn’t have strength can practice. Except lazy people; lazy people can’t practice Ashtanga yoga.” – Sri K. Pattabhi Jois


Tulevat kurssit

Frank Kappas 19.-21.4.2024

Frank Kappas 19.-21.4.24: Avustuksen merkitys joogassa – Asanan tutkiminen avustusten avulla

Jyväskylän astangajoogayhdistyksen ohjaajavieraana huhtikuussa Frank Kappas, kokenut tamperelainen joogaopettaja, jonka erityisosaamista on harjoituksen soveltaminen erilaisten ihmisten tarpeisiin.

Kurssin teemana on avustuksen merkitys astangajoogassa. Perjantain luennoilla käsitellään avustamisen merkitystä ja avustuksen antamisen ja vastaanottamisen vuorovaikutusta. Lauantain ja sunnuntain teematunneilla perehdytään avustuksiin ja niiden vastaanottamiseen käytännössä, tehdään tekniikkaharjoituksia ja tutkitaan asanan syventämistä avustusten avulla. Kurssi soveltuu kaikille astangaa harjoittaneille aloittelijoista kokeneisiin joogaajiin. Se antaa eväitä erilaisten avustusten vastaanottamiseen, mysoreharjoituksen aloittamiseen ja asanoiden tutkiskeluun ja syventämiseen.

Perjantain ohjatulla tunnilla tehdään kevyt sovellettu astangajoogaharjoitus, jonka kuka tahansa pystyy tekemään. Perinteisestä poikkeava ohjattu tunti soveltuu kaikille eikä edellytä aikaisempaa kokemusta astangajoogasta. Pidempään harjoitelleille ohjattu tarjoaa uutta näkökulmaa astangaharjoitukseen.

perjantai
17-18.30 Luento/keskustelu: Mikä on avustamisen merkitys joogassa?
18.30-20 Kevyt ohjattu tunti: Astangan 1-sarjaa sovelletusti.

lauantai ja sunnuntai
8-10 Mysore
10.15-12.25 Teematunti: Asanan tutkiminen avustusten avulla. Tekniikkaharjoituksia

Hinnat: Koko kurssi (6 tuntia): Early Bird ilmoittautuminen ja maksu 5.4 mennessä 95 euroa 5.4 jälkeen 110 euroa4 tuntia: Early Bird ilmoittautuminen ja maksu 5.4. mennessä 85 euroa, 5.4. jälkeen 95 euroa
drop in: 25 euroaIlmoittautumiset: info@astangajyvaskyla.fi
Maksut: FI4252900220093684

Lisätietoa:
info@astangajyvaskyla.fi
www.frankkappas.fi

Joogaa yrityksille

Tarjoamme ohjattuja joogatunteja yrityksille ja muille porukoille. Astangajooga on oivallinen tapa edistää terveyttä ja hyvinvointia sekä palauttaa mieltä ja kehoa arkielämän rasituksista. Astangajooga sopii kaikenikäisille eikä aiempaa joogakokemusta tai liikuntataustaa tarvita.

Tunnit ovat räätälöitävissä tarpeidenne mukaan ja tunneille tarvitaan ainoastaan mukavan liikkumisen mahdollistava vaatetus.

Ota yhteyttä sähköpostiin info@astangajyvaskyla.fi

Takaisin ylös ↑