Kurssit

Anyone can practice. Young man can practice. Old man can practice. Very old man can practice. Man who is sick, he can practice. Man who doesn’t have strength can practice. Except lazy people; lazy people can’t practice Ashtanga yoga.” – Sri K. Pattabhi Jois


Tulevat kurssit

Alkeiskurssi 18.-19.9.

Lauantaina ja sunnuntaina klo 12-14.30

Ohjaajana Anne Immonen

Hinta 120/100e. Kurssi sisältää 10x- tai kuukauden kausikortin salille.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: anne@astangajyvaskyla.fi


Pia Lehtisen intensiivikurssi Jyväskylässä
24.-26.9.

Pia on Sharath Joisin oppilas yli 15 vuoden ajalta. Hän on opettanut astangajoogaa päätoimisesti vuodesta 2007 useilla eri joogakouluilla Helsingissä. Kesällä 2017 Pia perusti oman joogakoulun, Mysore Yoga Helsingin, joka tarjoaa astangajoogan opetusta perinteistä menetelmää seuraten. Pia pyrkii viettämään vuosittain mahdollisimman paljon aikaa oppilaana Mysoressa ja opettamaan harjoitusta eteenpäin niin kuin on sen opettajaltaan Sharath Joisilta oppinut. Pialle myönnettiin 2. sarjan opetuslupa KPJAYI:stä vuonna 2010. Instituutin sertifioinnin hän sai ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana suomalaisena opettajana vuonna 2014. Pian opetustyyli on keskusteleva ja kannustava, tarkkakin, mutta ilman hampaiden kiristelyä.
Lue lisää: https://www.mysoreyogahelsinki.fi

TEEMA: Haasteet harjoituksessa
Teeman aiheena on haasteet harjoituksessa. Tunnilla pohdimme miten ylläpitää hyvää harjoittelumotivaatiota, sekä miten suhtautua harjoituksen henkisiin ja fyysisiin haasteisiin. Keskustelun lisäksi harjoittelemme joitain ykkössarjan ja tarpeen mukaan myös kakkossarjan haastaviksi koettuja asentoja, joita lähestymme erityisesti tästä näkökulmasta.

Aikataulu:

Pe 24.9.
17-19 Ohjattu ykkössarja, jonka jälkeen kurssin aloituskeskustelu

La 25.9.
8-10:30 Mysore
12-14 Teematunti

Su 26.9.
8-10:30 Mysore

Hinta 85/75 €
Drop in 25 €

Ilmoittautumiset osoitteeseen info@astangajyvaskyla.fi
Ilmoittautuminen on sitova.
Etusijalla ovat koko kurssille osallistuvat. Vallitsevan tilanteen vuoksi kurssille mahtuu rajallinen määrä osallistujia.
Voit maksaa kurssimaksun etukäteen Jyväskylän astangajoogayhdistyksen tilille FI4252900220093684 ja näin varmistaa paikkasi.

Tervetuloa!
❤️Joogaa yrityksille

Tarjoamme ohjattuja joogatunteja yrityksille ja muille porukoille. Astangajooga on oivallinen tapa edistää terveyttä ja hyvinvointia sekä palauttaa mieltä ja kehoa arkielämän rasituksista. Astangajooga sopii kaikenikäisille eikä aiempaa joogakokemusta tai liikuntataustaa tarvita.

Tunnit ovat räätälöitävissä tarpeidenne mukaan ja tunneille tarvitaan ainoastaan mukavan liikkumisen mahdollistava vaatetus.

Ota yhteyttä sähköpostiin info@astangajyvaskyla.fi


Takaisin ylös ↑